Produkter for og industri (20)

SEMI-AUTOMATISK FYLLER - Semi-automatisk maskin for vakuumfylling med lake

SEMI-AUTOMATISK FYLLER - Semi-automatisk maskin for vakuumfylling med lake

LA COLMATRICE SEMIAUTOMATICA MONOTESTA, È COSTRUITA COMPLETAMENTE IN ACCIAIO INOX E PLASTICHE IDONEE AL CONTATTO CON I PRODOTTI ALIMENTARI. IL CICLO DI COLMATURA SOTTOVUOTO È GESTITO IN MODALITÀ SEMIAUTOMATICA TRAMITE COMANDI MANUALI O PLC. IL LIVELLO DEL LIQUIDO DI GOVERNO (ACETO, SALAMOIA, OLIO, ETC) ALL’INTERNO DEL VASETTO È REGOLABILE DA PARAMETRI CHE POSSONO ESSERE IMPOSTATI DALL’OPERATORE DIRETTAMENTE SULLA MACCHINA E CHE GARANTISCONO LO STESSO DOSAGGIO PER OGNI VASETTO PRODOTTO. LA MACCHINA È PROVVISTA INOLTRE DI SERBATOIO PER IL VUOTO CHE PERMETTE DI RECUPERARE IL LIQUIDO IN ECCESSO ED È PROVVISTO DI SENSORE DI LIVELLO TROPPOPIENO.
BM50EASYD - DATAMASKINSTYRT UNIVERSALENHET FOR VAKUUMKONSENTRERING FOR MATLAGING OG S

BM50EASYD - DATAMASKINSTYRT UNIVERSALENHET FOR VAKUUMKONSENTRERING FOR MATLAGING OG S

BM50 EASY-D har to separate kar som fungerer helt autonomt og automatisk. VACUUM gjør det mulig å lage mat med nesten alle matlagingsmetoder, spesielt vakuum, ideelt for å lage marmelader og syltetøy av topp kvalitet: produktet koker ved 60°C på mye kortere tid og bevarer dermed de organoleptiske egenskapene, smak, duft og farge, og tilsetning av pektin eller sukker unngås. PBG-karret derimot gjør det mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av alle slag, så lenge de er i passende matbeholdere; det gjør det også mulig å koke opp til 100°C med damp, i vann eller i andre væsker. BM50 EASY-D har et enkeltkar for matlaging og sterilisering av matvarer. Det tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst.
REGNPASTEURISATOR - Ideell maskin for pasteurisering av matvarer

REGNPASTEURISATOR - Ideell maskin for pasteurisering av matvarer

DEN STATISKE PASTORISEREREN MED REGN, IDEELL FOR PASTORISERING AV MATPRODUKTER I FLASKER OG GLASSKRUKKER, HAR FORMEN AV ET KVADRATISK PRISME SOM OPTIMALISERER PLASSEN OG TILLATER LASTING AV EN STØRRE KVANTITET PRODUKT. HELT BYGGET I AISI 304 STÅL, ER DEN UTRUSTET MED FIRE JUSTERBARE FØTTER OG EN FRONTLUKE MED FULL ÅPNING FOR INNGANG AV KURVEN. DEN LEVERES KOMPLETT MED EN PERFORERT KURV I RUSTFRITT STÅL OG EN VOGN FOR TRANSPORT AV DET PAKKEDE PRODUKTET. FOR Å FUNKSJONERE, TRENGER DEN EN EKSTERN DAMPGENERERER, ELEKTRISK ELLER DRIVET AV EN GASS- ELLER OLJEBRENNER. KAPASITETEN TIL KURVEN, MÅLT I 720 ML TOMATPURÉFLASKER, ER CA. 150 FLASKER I DEN MINDRE VERSJONEN OG CA. 300 FLASKER I DEN STØRRE. ETTER KUNDENS ØNSKE KAN DIMENSJONENE PÅ MASKINEN TILPASSET PRODUKSJONSBEHOVENE, SÅVEL SOM TYPEN OG FORMATET PÅ GLASSKRUKKEN.
CUOCIMIX VAKUUM - Forberedelse av sauser, patéer, ferdige sauser, syltetøy, konserver osv.

CUOCIMIX VAKUUM - Forberedelse av sauser, patéer, ferdige sauser, syltetøy, konserver osv.

ET ENKELT OG RASKT VERKTØY FOR FORBEREDELSE AV SAUSER, PATÈ, KLARE SAUSER, SYLTETØY, KONFEKTURER, PURÉER, OSV. INNI DET INNVENDIGE KJØKKENET I RUSTFRITT STÅL, HAR DE FJERNBARE KJØRENE FULLSTENDIG FJENBARE SKRAPERE AV MATERIALER SOM ER GODKJENT FOR KONTANT MED MAT, SOM BLANDER PRODUKTET PERFEKT. DENNE MASKINEN GJØR DET MULIG Å SKAPE ET VAKUUM INNI KJØKKENET FOR Å OPPNÅ ET KOKESYSTEM MED TEMPERATUR MELLOM 50° OG 80°. PÅ DENNE MÅTEN VIL PRODUKTENE BEHOLDE ALLE DERES ORGANOLEPTISKE OG NUTRITIONELLE EGENSKAPER. KAPASITET: FRA 30 TIL 300LT. TYPE OPPVARMING: DAMP (FOR MODELLER FRA 50 LT OG OPP) ELLER ELEKTRISK (KUN OPP TIL 100 LT MODELL). CUOCIMIX-LINJEN ER BYGGET MED SKRÅ BUNN ELLER MED MANUELL ELLER AUTOMATISK SKRÅSYSTEM FOR Å LETTE TØMMING AV PRODUKTET OG RENGJØRING AV KJØKKENET. DET FINNES OGSÅ EN VERSJON SOM KAN VENDES.
BM50TOP - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING FOR MATLAGING OG S

BM50TOP - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING FOR MATLAGING OG S

BM50 TOP har en enkeltkjel for matlaging og sterilisering av matvarer. Den tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst. Den muliggjør nesten alle matlagingsmetoder, spesielt med vakuum, ideelt for produksjon av topp kvalitet syltetøy og konserver, som gjør det mulig å koke produktet ved 60°C og på mye kortere tid, og dermed bevare de organoleptiske egenskapene, smaken, duften og fargen på det brukte frukten, uten tilsetning av pektin eller sukker. Den gjør det også mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av enhver type, så lenge de er pakket i passende matbeholdere, og å koke med damp, i vann eller i enhver annen væske opp til 135°C.
BV50 - DATAMASKIN-KONTROLLERT SYSTEM FOR KOKING OG VAKUUMKONSENTRERING AV MAT

BV50 - DATAMASKIN-KONTROLLERT SYSTEM FOR KOKING OG VAKUUMKONSENTRERING AV MAT

BV50 har en enkeltkjel som gjør det mulig å bruke nesten alle matlagingsmetoder, spesielt med vakuum, ideelt for produksjon av topp kvalitet syltetøy og konserver, som gjør det mulig å koke produktet ved 60°C og på mye kortere tid, og dermed bevare de organoleptiske egenskapene, smaken, duften og fargen på det brukte frukten, uten tilsetning av pektin eller sukker. Det gjør det også mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av enhver type, så lenge de er pakket i egnede matbeholdere, og å koke med damp, i vann eller i enhver annen væske opp til 100°C. Det tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst.
KONTINUERLIG SKOLDINGSMASKIN - Ideell for rask skolding av frukt- og grønnsaksprodukter

KONTINUERLIG SKOLDINGSMASKIN - Ideell for rask skolding av frukt- og grønnsaksprodukter

DET ER EN HELAUTOMATISK MASKIN I AISI 304 STÅL, MED LASTEBELTE FOR Å LETTE INNGANGEN AV PRODUKTET OG DRENINGSBELTE FOR INNSAMLING OG LEDELSE AV PRODUKTET I UTGANGEN. DEN TRENGER EN DAMPGENERATOR. PRODUKTET LASTES PÅ LASTEBELTET SOM KONTINUERLIG FORSYNER KOKEBADEN, SOM VARMES OPP RASKT TAKK VÆRE EN HØYYTENDE VARMEVEKSLER MED MINIMAL DRIVSTOFFFORBRUK. I KOKEBADEN FORBLIR PRODUKTET HELT NEDI DET KOKE VANNET OG KAN DERMED KOKE JEvNT. NÅR PRODUKTET ER FERDIGKOKT, GÅR DET OVER TIL DRENINGSBELTET HVOR DET BLIR TØMT OG DERETTER FØRT VIDERE TIL NESTE BEHANDLINGSFASE. DEN GODE YTELSEN TIL MASKINEN GARANTERES AV EN PASSENDE PROGRAMMERING AV KOKEBADEN BASERT PÅ DET SPESIFIKKE PRODUKTET SOM SKAL BEHANDLES, OG DENS STYRKER LIGGER I DEN KONTINUERLIGE NATUR AV ARBEIDSSYKLUSEN. PRODUKSJONSKAPASITET FRA 5 TIL 20 Q.LI /H
BM30TOP - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING FOR MATLAGING OG S

BM30TOP - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING FOR MATLAGING OG S

BM30 TOP gjør det mulig å bruke nesten alle matlagingsmetoder, spesielt med vakuum, ideelt for produksjon av marmelader og syltetøy av topp kvalitet, som gjør det mulig å koke produktet ved 60°C og på mye kortere tid, og dermed bevare de organoleptiske egenskapene, smaken, duften og fargen til det brukte frukten, uten tilsetning av pektin eller sukker. Det gjør det også mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av enhver type, så lenge de er pakket i egnede matbeholdere, og å koke med damp, i vann eller annen væske opp til 135°C. Det tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst.
BV150 - DATAMASKIN-KONTROLLERT SYSTEM FOR KOKING OG VAKUUMKONSENTRERING AV MAT

BV150 - DATAMASKIN-KONTROLLERT SYSTEM FOR KOKING OG VAKUUMKONSENTRERING AV MAT

BV150 har et enkeltkar som gjør det mulig å bruke nesten alle matlagingsmetoder, spesielt med vakuum, ideelt for produksjon av topp kvalitet syltetøy og konserver, som gjør det mulig å koke produktet ved 60°C og på mye kortere tid, og dermed bevare de organoleptiske egenskapene, smaken, duften og fargen til det brukte frukten, uten tilsetning av pektin eller sukker. Det gjør det også mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av enhver type, så lenge de er pakket i passende matbeholdere, og å koke med damp, i vann eller i enhver annen væske opp til 100°C. Det tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst.
BM50EASY - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING FOR MATLAGING OG S

BM50EASY - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING FOR MATLAGING OG S

BM50 EASY har en enkeltbeholder for matlaging og sterilisering av matvarer. Den tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst. Den gjør det mulig å bruke nesten alle matlagingsmetoder, spesielt med vakuum, ideelt for produksjon av topp kvalitet syltetøy og konserver, som gjør det mulig å koke produktet ved 60°C og på mye kortere tid, og dermed bevare de organoleptiske egenskapene, smaken, duften og fargen på det brukte frukten, uten tilsetning av pektin eller sukker. Den gjør det også mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av enhver type, så lenge de er pakket i passende matbeholdere, og å koke med damp, i vann eller i enhver annen væske opp til 100°C.
BM50EASYD - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING OG STERILISERING

BM50EASYD - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING OG STERILISERING

BM50 EASY-D har to separate kar som fungerer helt autonomt og automatisk. VACUUM gjør det mulig å lage mat med nesten alle matlagingsmetoder, spesielt vakuum, ideelt for å lage marmelader og syltetøy av topp kvalitet: produktet koker ved 60°C på mye kortere tid og bevarer dermed de organoleptiske egenskapene, smak, duft og farge, og tilsetning av pektin eller sukker unngås. PBG-karret derimot gjør det mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av alle slag, så lenge de er i passende matbeholdere; det gjør det også mulig å koke opp til 100°C med damp, i vann eller i andre væsker. BM50 EASY-D har et enkelt kar for matlaging og sterilisering av matvarer. Det tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst.
BM50EASY - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING OG STERILISERING

BM50EASY - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING OG STERILISERING

BM50 EASY har en enkeltbeholder for matlaging og sterilisering av matvarer. Den tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst. Den gjør det mulig å bruke nesten alle matlagingsmetoder, spesielt med vakuum, ideelt for produksjon av toppkvalitets syltetøy og konserver, som gjør det mulig å koke produktet ved 60°C og på mye kortere tid, og dermed bevare de organoleptiske egenskapene, smaken, duften og fargen på det brukte frukten, uten tilsetning av pektin eller sukker. Den gjør det også mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av enhver type, så lenge de er pakket i egnede matbeholdere, og å koke med damp, i vann eller i enhver annen væske opp til 100°C.
JOLLYCHEF - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR MATLAGING OG STERILISERING AV MAT

JOLLYCHEF - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR MATLAGING OG STERILISERING AV MAT

JOLLYCHEF har en enkeltbeholder for matlaging og sterilisering av matvarer. Den gjør det også mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av alle slag, så lenge de er pakket i passende matbeholdere, og å koke dem med damp, i vann eller i enhver annen væske opp til 100°C. Den tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst.
BV150 - DATAMASKIN-KONTROLLERT SYSTEM FOR KOKING OG VAKUUMKONSENTRERING AV MAT.

BV150 - DATAMASKIN-KONTROLLERT SYSTEM FOR KOKING OG VAKUUMKONSENTRERING AV MAT.

BV50 har et enkeltkar som gjør det mulig å bruke nesten alle matlagingsmetoder, spesielt vakuum, ideelt for produksjon av topp kvalitet syltetøy og konserver, som gjør det mulig å koke produktet ved 60°C og på mye kortere tid, og dermed bevare de organoleptiske egenskapene, smaken, duften og fargen på det brukte frukten, uten tilsetning av pektin eller sukker. Det gjør det også mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av alle slag, så lenge de er pakket i egnede matbeholdere, og å koke med damp, i vann eller i enhver annen væske opp til 100°C. Det tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst.
STERILISERINGSAUTOCLAVE - Profesjonell autoklav for sterilisering og pasteurisering

STERILISERINGSAUTOCLAVE - Profesjonell autoklav for sterilisering og pasteurisering

FOR STERILISERING OG PASTORISERING AV MATPRODUKTER I FLASKER, BEHOLDERE OG ANDRE EGNEDTE KONTANERE. BYGGET I AISI 304 STÅL, HAR DEN DØR MED LÅSESYSTEM, VANNFYLLE- OG TØMMINGSVENTILER MED PNEUMATISK KONTROLL, DIGITALE OG ANALOGE TERMOMETRE OG MANOMETRE, SENSOR FOR Å MÅLE DEN INNENFOR TEMPERATUREN I AUTOKLAVEN, SENSOR FOR Å SETTE INN I EN FLASKE FOR KONTROLL AV STERILISERING/PASTORISERINGSTEMPERATUREN, SIKKERHETSVENSTIL, MANUELLE VENTILER FOR Å STOPPE VÆSKER, ELEKTRISK KONTROLLBOKS MED PLC FOR PROGRAMMERING AV ARBEIDSSYKLUSEN OG LAGRING AV BEHANDLINGSOPPLYSNINGER. VALGFRITT: TERMISK SKRIVER FOR REGISTRERING AV ARBEIDSSYKLUSEN. DAMPEN PRODUSERES INTERNT ELLER FRA EKSTERN GENERATOR; KJØLINGEN UTFØRES MED VANN FRA VANNVERKET GJENNOM ET SYSTEM FOR FLOM ELLER FOGGING. KAPASITET: FRA 30 L TIL 60 L FOR SMÅ PRODUKSJONER, FRA 60 L OG OVER FOR MELLOMSTORE PRODUKSJONER.
TINO MULTIFUNKSJONELL PASTEURISATOR - Pasteurisering og koagulering av melk og for uttak av ricotta

TINO MULTIFUNKSJONELL PASTEURISATOR - Pasteurisering og koagulering av melk og for uttak av ricotta

TINE MINIPOLIVALENTE PASTORISERER ER BYGGET HELE I RUSTFRITT STÅL, OG ER IDEELLE MASKINER FOR PASTORISERING OG KOAGULERING AV MELK, SÅVEL SOM FOR EKSTRAHERING AV RICOTTA. DE ER ALLE UTSTYRT MED ET ELEKTRISK KONTROLLPANEL FOR HÅNDTERING OG KONTROLL AV BEHANDLINGSYKLUSEN. MASKINENE ER TILGJENGELIGE MED KAPASITETER SOM VARIERER FRA 100 TIL 600 LITER, UNNTATT DEN ELEKTRISKE MODELLEN SOM HAR EN KAPASITET PÅ 50 ELLER 100 LITER. MED ELEKTRISK, GASS ELLER DAMPDRIFT KAN DE LEVERES BÅDE I MANUELL OG AUTOMATISK VERSJON, FAST ELLER TILT (UNNTATT FOR GASSMODELLENE). ETTER BEGJÆRING KAN MINIPOLIVALENTE PASTORISERERE MED KAPASITET OVER 200 LITER LEVERES MED KUTTEGRUPPE OG/ELLER RUSTFRITT STÅL PLATTFORM MED EN ANKOMSTTRAPP I SKLIFRITT GITTER.
JOLLYCHEF - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALENHET FOR MATLAGING OG STERILISERING

JOLLYCHEF - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALENHET FOR MATLAGING OG STERILISERING

JOLLYCHEF har en enkeltbeholder for matlaging og sterilisering av matvarer. Den gjør det også mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av alle slag, så lenge de er pakket i passende matbeholdere, og å koke med damp, i vann eller i enhver annen væske opp til 100°C. Den tilbyr et berøringsskjermkontrollpanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst.
BM30TOP - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING OG STERILISERING

BM30TOP - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING OG STERILISERING

BM30 TOP gjør det mulig å bruke nesten alle matlagingsmetoder, spesielt med vakuum, ideelt for produksjon av marmelader og syltetøy av topp kvalitet, som gjør det mulig å koke produktet ved 60°C og på mye kortere tid, og dermed bevare de organoleptiske egenskapene, smaken, duften og fargen på det brukte frukten, uten tilsetning av pektin eller sukker. Det gjør det også mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av enhver type, så lenge de er pakket i egnede matbeholdere, og å koke med damp, i vann eller i enhver annen væske opp til 135°C. Det tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst.
TRØFFELVASKEMASKIN - Rustfritt stålmaskin for vasking av trøfler

TRØFFELVASKEMASKIN - Rustfritt stålmaskin for vasking av trøfler

TRØFLERENSEMASKINEN GJØR DET MULIG Å RENSE PRODUKTET NØYE UANSETT UTEN Å SKADE DET. ETTER AT TRØFLEN ER INNLETT I KURVEN OG BEKKEN ER FYLT MED VANN, STARTES VASKESYKLUSEN. MENS KURVEN ROTERER, BLIR PRODUKTET BEHANDLET AV EN SERIE VANNSTRÅLER OG VASKES PERFEKT. EN TRANSPARENT PLEXIGLASSDEKSEL GJØR DET MULIG Å SE PRODUKTET UNDER VASKEN. TAKKE VÆRE FILTERET OG RETURPUMPEN GARANTERES EN BETYDELIG VANNBESPARING OG EN EFFEKTIV VASK AV PRODUKTET, DA DET I EN ANDRE FASE BRUKER VANN FRA VANNNETTET. VIDERE VIL OVERFLODET TILLATE EVENTUELL UTSLIPP AV OVERFLØDIG VANN. VED AVSLUTNINGEN KAN KURVEN, SOM ER FJERNBAR MED PRODUKTET INNI, TREKKES UT AV OPERATØREN, OG DET SKITNE VANNET KAN ELIMINERES GJENNOM EN SPESIALVALVE FOR Å TILLATE SANIFISERING. STANDARDMODELL: VASK AV 3/5 KG PRODUKT; PÅ FORESPØRSEL ER DET OGSÅ TILGJENGELIG BEKKER MED STØRRE KAPASITET.
BM50TOP - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING OG STERILISERING

BM50TOP - DATAMASKIN-KONTROLLERT UNIVERSALSYSTEM FOR VAKUUMKONSENTRERING OG STERILISERING

BM50 TOP har en enkeltkjel for matlaging og sterilisering av matvarer. Den tilbyr et berøringsskjerm betjeningspanel med smart kontrollfunksjon, som gjør det mulig å overvåke anlegget og interagere med det når som helst og hvor som helst. Den gjør det mulig å bruke nesten alle matlagingsmetoder, spesielt med vakuum, ideelt for produksjon av topp kvalitet syltetøy og konserver, som gjør det mulig å koke produktet ved 60°C og på mye kortere tid, og dermed bevare de organoleptiske egenskapene, smaken, duften og fargen på det brukte frukten, uten tilsetning av pektin eller sukker. Den gjør det også mulig å sterilisere plantebaserte matvarer av enhver art, så lenge de er pakket i egnede matbeholdere, og å koke i damp, i vann eller i enhver annen væske opp til 135°C.